Magasingruppen i OHF er engasjert i arbeidet om en ren og trivelig by. Her med Ruskengeneral Jan Hauger.

Rusken fyller 40 år

Del : fbtw

OHF har i mange år hatt et godt samarbeid med Rusken om en ren og trivelig by. Målet er å bli Europas reneste by.

Næringslivet er en viktig samarbeidspartner for Oslo kommunes 40-åring. OHF var med å starte opp og støtter Gaterusken økonomisk, som prosjektet Lønn som fortjent er en del av.

Bruk Rusken-appen

– Vi ønsker alle en triveligere by, så bruk byens søppelkasser og rydd litt selv også. Ved å laste ned Rusken-appen kan du bidra til en renere by med noen enkle trykk på mobilen, oppfordrer Gunnar Larssen, administrerende direktør i OHF.

Han gratulerer Rusken med 40-årsdagen og applauderer den ambisiøse målsettingen om å bli Europas reneste by. At Oslo vokser, betyr mer avfall og utfordringer for miljøet, og det er i aller høyeste grad behov for Rusken i årene fremover.

«Ren by Oslo»

Bystyret opprettet prosjektet «Ren by Oslo» i mars fjor for å vektlegge at Oslo skal være en trygg og ren by med gode byrom, og med en overordnet målsetting om å bli Europas reneste by.

Prosjektet skal fremme forslag til hvordan det fremtidige arbeidet med å gjøre Oslo til Europas reneste by bør organiseres og finansieres. Prosjektet er planlagt ferdigstilt i løpet av 4. kvartal 2016 og styres av Ruskengeneral Jan Hauger.

Økende oppslutning

Rusken er en informasjons- og holdningskampanje, men også tilstede i bybildet gjennom en rekke prosjekter og aktiviteter. 300 000 innbyggere deltok på Rusken-aktiviteter i 2015. Det er 100 000 flere enn året før!