Rydd med Ruskenapp

Del : fbtw
Først laster du ned appen, deretter sender du inn bilder av søppel og tagging med eventuelle kommentarer. Bildene havner hos ansvarlig person i Rusken eller Stopp Taggingsekretariatet som gjør noe med saken.
– Appen er godt mottatt, og hele 1100 brukte den i fjor. På denne måten kan alle bidra, og vi får fjernet søppel og tagging på en mer effektiv måte, informerer Ruskengeneral, Jan Hauger.
Rusken ryddet nesten fem ganger så mye søppel i 2013 som året før. OHFs administrerende direktør Gunnar Larssen oppfordrer næringslivet til å bruke appen aktivt.

– På den måten får vi ryddet raskere, en renere by og triveligere forhold for alle. Dessuten hjelper det at vi bruker søppelkassene og rydder litt selv også. Vi må være sammen om en triveligere by, påpeker han.

Mer om Ruskenappen 

– Vi ønsker tilbakemeldinger om forsøpling i et område, mer enn en enkelt kork eller sneip. Appen hjelper oss til å rydde områder mer systematisk, og at vi bruker ressursene våre på en bedre måte, sier Hauger.
Appen er tilgjengelig for flere mobile operativsystemer og helt gratis. I tillegg til rapporteringstjenesten, får du oversikt over Ruskenaksjoner og har mulighet til å melde deg som frivillig.
Det legges også ut meldinger fra Oslo kommune som er til nytte for byens innbyggere.