Sangkoret søker OHF-medlemmer

Del : fbtw

Kunne du tenkt deg å synge i det ærverdige Karl Johan-koret? Nå tar mannskoret opp nye sangere og vil gjerne ha med OHF-medlemmer.

koret (2)

Karl Johan Koret (KJK) består av 40 stolte og glade sangere som møtes hver mandag og synger fra et rikholdig mannskorrepertoar.

Koret utvider nå med noen flere sangere, og inviterer OHF-medlemmer til opptak mandag 17. og 24. august fra klokken 18.30 i Karl Johans gate 37 (inngang ved Egon).
– Hvis du er mann mellom 25 og ca 60 år og glad i å synge, håper vi å høre fra deg, sier Arild Rinvoll, formann i koret.

Ønsker du å prøve deg? Ta kontakt med vår formann, Arild Rinvoll, på tlf. 90018322 eller send en mail til arild@rinvoll.com eller gå inn på www.karljohankoret.no og Facebook.

Karl Johan-koret har en lang og flott historie. Blant høydepunktene i korets historie er urfremføringen av Ja, vi elsker på Eidsvoll i 1864. I 2013 sang koret i et Edward Grieg jubileum i Moskvas Musikk-konservatorium og i fjor sang koret i Royal Albert Hall på stor korkonsert med 750 mannsangere. Nå feirer koret snart 170-års jubileum med konsert og jubileumsreise.