
SERVERINGSGRUPPEN
Oslo Handelsstands Forening organiserer en egen frittstående samarbeidsgruppe for aktører i serveringsbransjen. Dette er en svært viktig næring for byutvikling, sammen med handel. Bransjen reguleres sterkt, og har også sammenfallende behov og interesser med bl.a. dagligvarebransjen.
Det er derfor i OHFs interesse å utvikle mer kunnskap om bransjen og aktører, slik at OHF kan yte medlemsservice og politisk påvirkning i denne bransjen.
- Gruppen er et rådgivende forum for OHFs serveringspolitikk knyttet til Oslo kommunes råd for serveringspolitikk.
- Gruppen skal bidra med økt kjennskap og innsats fra OHF i saker knyttet til serveringsbransjen.
- Gruppen skal sikre at OHF gjennomfører et visst antall aktiviteter for serveringsbransjen, som f.eks. medlemsmøter, bransjerapporter og frokostmøter.
Oslo Handelsstands Forening koordinerer arbeidet og er sekretariat for gruppen:
- Innkalling og tilrettelegging av møter.
- Innsamling av data og tilrettelegging av informasjon som grunnlag for beslutninger i gruppen.
Gruppen møtes 4-6 ganger per år.
Deltagere:
- Gjøran Sæter – adm.dir. i Fursethgruppen
- Erik Tronbøl – daglig leder og eier i Concept Restaurants
- Frode Rønne Malmo – daglig leder Mathallen
- Tore Melgårdshagen – daglig leder ResThon
- Jens Thorgaard – partner Rekom Gruppen
- Steinar Paulsrud – partner og etableringssjef Kaffebrenneriet
- Maria Willumsen – adm.dir. og eier Heim Gruppen
- Helene Skjenneberg – tidligere Scandic