Sjøvold og Melby til frokost

Del : fbtw

Finansminister Siv Jensen gjestet årets første frokostmøte. Neste møte 18. februar omhandler netthandel, og vi har invitert tre gründere for å høre mer om å drive nettbutikk og markedsføring på nett.

Lær mer om morgendagens butikkdrift av hodene bak Kolonial.no, Miinto.no og Kouture.

18. mars kommer Oslos politimester Hans Sverre Sjøvold til OHF for å snakke om kriminalitetsutviklingen i Oslo. Vi spør hva handelen kan vente av politiet i 2014. 
8. mars er transport i Oslo temaet. Byråd for samferdsel og miljø, Guri Melby, forteller om hennes, Oslo Venstres og byrådets politiske prioriteringer knyttet til bytransport i hovedstaden.
29. april og 20. mai arrangeres frokostmøter innenfor fagområdene utvikling og sikkerhet. Følg med for mer informasjon og fullstendig program i kalenderen.
4. juni er det halvårlige frokostmøte om tall og trender tilbake. Vi får presentert Handelsanalysen i Oslo og Akershus 2013 som viser omsetningsutvikling for forbrukerrettet handel og service i Osloregionen. 
17. juni blir det sommersamling hvor blant annet Årets butikk 2014 kåres. Aktuelle problemstillinger for handel og næringsliv vil stå på agendaen. Følg med på Ohf.no