Smittevern og Black Friday – mulig?

Del : fbtw

For å unngå stor trengsel rundt de mest attraktive tilbudene, melder nå mange om at de dropper Black Friday med timessalg og lange køer, og kjører på med salg hele uken – Black Week!

– Det blir nok en litt annen Black Friday enn vi har hatt de siste årene. Mange vil flytte salget over til nettet og strekker salgsdagen utover hele uken, uttaler Bjørn Næss, adm.dir. i Oslo Handelsstands Forening.

Black Friday har for mange butikker og kjeder vært den aller største enkeltdagen i året, omsetningsmessig, og mange salgsjegere ute på jakt etter gode kjøp. I år blir det altså litt mindre stress, men fortsatt mulighet for å gjøre gode kjøp.

– Black Week, er en trend vi har sett utvikle seg de siste årene, og vi har fått signaler om at mange også vil ha utvidede åpningstider hele uken, for å hindre trengsel i butikkene, utdyper Næss.

Start julen tidlig

– Vi oppfordrer folk til å starte julehandelen tidlig i år, slik at vi unngår trengsel. Mange butikker er allerede pyntet til jul, så det er bare å komme i gang, sier Næss og legger til at butikkene tar smittevern på alvor med munnbind, håndsprit og god avstand.