Speed-date en politiker

Del : fbtw

Handel, service og servering i Oslo står overfor store, morsomme og vanskelige utfordringer. Vi trenger best mulig politikk og rammevilkår for at handelen skal utvikle seg.
Årets valg i Oslo og Akershus betyr derfor noe for deg som næringsdrivende. 28. mai samler vi politikere fra Oslo og Akershus som sammen med næringslivet skal diskutere temaer som betyr noe for handelen i Oslo og Akershus. Det blir diskusjoner om transport, offentlig innkjøp og kompetanse. Dette møtet bør også du få med deg.

Her stiller politikere fra Stortinget, byrådet, bystyret, så vel som flere ordførerkandidater. Du får ikke mange minuttene til å presentere din sak, men til gjengjeld får du politikeren hele og fulle oppmerksomhet.
I januar gjennomførte vi et lignende arrangment, med stor suksess. Denne gangen går vi enda bredere ut, og politikere fra både Oslo og Akershus stiller opp for å besvare dine spørsmål.

– Her gjelder det å benytte anledningen til å ta opp akkurat det temaet som er viktig for deg, sier næringspolitisk direktør i OHF, Jon Anders Henriksen.

Arrangmentet er et samarbeid mellom OHF, NHO Oslo og Akershus, samt Oslo Håndverk- og Industriforening. Du melder deg enkelt på arrangementet ved å klikke på denne linken.