Steen & Strøm bygger om

Del : fbtw

– Underetasjen utvides til en stor foodcourt med flere spennenende serveringskonsepter, forteller Mona Elisabeth Gladhus, magasin- og markedsdirektør i Søylen Eiendom.

Hun reklamerer for raske og gode lunsjretter som asiatisk, sushi og pai, samt konsepter med konfekt, makroner og lakris.

I tillegg lager Vinmonopolet en ny butikk, og Matkroken etablerer et nytt konsept, 

Varemagasinet får en ny hjørneinngang fra Kongens gate/Prinsens gate som både går til 1. etasje og ned til foodcourten.

I andre enden av magasinet kommer rulletrapper som tar deg fra underetasjen og opp til 6. etasje.

– Gucci åpner inn til magasinet, og vi får en champagnebar mellom Hermès og Gucci, sier Gladhus.

Det blir en undertøysavdeling på 400 kvadratmeter i 3. etasje, og ny uteterrasse med «grøntareal» rundt hele magasinet.

Ombyggingen er ferdig 20. november. Da gjenstår bare 6. etasje, som rommer mer mat og servering, og er planlagt ferdig 1. kvartal 2015.

Mer om gjenåpning av sentrumssentrene i siste utgave av Oslo Handel.