#StøttButikkeneiOsloSentrum

#StøttButikkeneiOsloSentrum

Del : fbtw

Oslo er en fantastisk by, men uten mennesker er det ikke særlig spennende. Vi vil ha liv i gatene, gjester på restaurantene og kunder i butikkene!

Nå som samfunnet sakte men sikkert åpner opp igjen, er det mange som gleder seg til å ta imot gjester og kunder i sentrum.

Folk trekker folk og vi må ikke glemme at dersom vi ikke bruker butikkene i Oslo sentrum, vil de etter hvert forsvinne. Derfor: Støtt butikkene i Oslo sentrum!

Handelsstanden i Oslo Sentrum har nå gått sammen om en enkel kampanje som skal fronte handelen i en utfordrende tid. Gjennom kampanjen er målet å sette fokus på alle de flotte menneskene som jobber i butikkene og har stått i krisen mens det blåste som hardest. Gjennom #StøttButikkeneiOsloSentrum ønsker vi å minne alle som kommer tilbake på jobb om å bruke byen og ikke minst handle i butikkene i sentrum. Kampanjen viser frem mange av de som har arbeidsplassen sin i Oslo sentrum.

Alle kan være med!

Bli med, enten ved å poste bilder av dine medarbeidere i sosiale medier, dele andres bilder eller ved å bruke en plakat med #StøttButikkeneiOsloSentrum som en del av vindusutstillingen i din butikk. Det er raskt og enkelt å få plakaten trykket opp hos f.eks. CopyCat eller annen trykksakleverandør. Vi håper flest mulig blir med!

Last ned 200×25 mm

Last ned 700×500 mm

Last ned 800×200 mm