Strøksforeningen Karl Johan

Velkommen til Norges hovedgate!

Her er gjengen som jobber med markedsdager og andre aktiviteter i Karl Johan med sidegater. 

Hvem er vi?

Strøksforeningen Karl Johan har et styret som jobber med å gjøre gata, som strekker seg fra Oslo S til Slottet, samt sidegater enda mer attraktive. Styret består av Rosanna Valenzuela, Karoline Røste Fossen, Lars Fredriksen, Iselin Lien (leder), Lene Ø. Christiansen, Cecilie Gustafson og Andreas Berg.

Butikkene går sammen om å synliggjøre seg for å vise hvor spennende handelsområdet i Oslo sentrum er. Strøksforeningen Karl Johan er en selvstendig selveiet forening som består av butikkene i Karl Johans gate primært. Foreningen kjøper bistand og administrasjon av nettsiden fra Oslo Handelsstands Forening.

Ønsker dere informasjon om markedsdager, åpningstider eller på annen måte ønsker å komme i kontakt med oss kan dere gjøre dette på vår Facebook-side.

Hva gjør vi?

  • Strøksforeningen skal tilrettelegge for to gode markedsdager i Karl Johan (vår og høst) i tillegg til et arrangement i april/mai, samt sørge for at vi er delaktige på en inkluderende måte under julegateåpningen hvert år.
  • Alle butikkene skal kunne «se på kassa» at markedsdagene var verdt medlemskapet. Høyest mulig omsetning skal være et mål.
  • Foreningen skal markedsføre aktivitetene på en slik måte at vi sikrer store besøkstall og «footfall» til gaten.
  • Kundene skal oppleve å gjøre gode kjøp gjennom gode tilbud. Opplevelse av å ha gjort et kupp skal ligge til grunn.

Medlemsavgiften skal dekke markedsføringen av markedsdagene. Her kan du se satsene for 2015.

Aktuelt

Fredag 29. november er det BLACK FRIDAY på Karl Johan. Kom og bli med på årets største tilbudsdag!

Lørdag 28. september hadde vi en flott markedsdag på Karl Johan.

Lørdag 15. juni hadde vi en fantastisk MARKEDSDAG i Karl Johan. Hele sentrum var med så det var tilbud så langt øyet kunne se. Fikk du ikke med deg festdagen? Fortvil ikke, vi skal snart ha markedsdag igjen. Følg med.

Bilder fra markedsdagen 15. juni 2019

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

KOPIERING AV MATERIALE FRA OHF. NO FOR BRUK ANNET STED, ER IKKE TILLATT UTEN AVTALE.