Strømmet til åpningen av nye Østbanehallen

Del : fbtw

Det var trangt om plassen da byrådsleder Stian Berger Røsland foretok den offisielle åpningen av «nye» Østbanehallen, som nå har blitt omdøpt til «Ø».
Den gamle hallen fra 1887 fremstår nå som lys og moderne, med glassflater som slipper dagslyset ned. 
Mat er stikkordet og det som dominerer når man nå spaserer inn i hallen. Åtte spisesteder står klare og trakterer deg med alt fra is og godteri til sushi på samlebånd.
Innredningen er en god blanding av gammelt og nytt og man har valgt å bevare og restaurere historiske deler.

– Oppussingen har kostet over 300 millioner kroner, forteller prosjektdirektør Trond Rusten i Rom Eiendom. 
Han har satt seg som mål å traktere en million spisegjester før året er omme.

I tillegg til spisestedene har også fire butikker, en isbar og et halvt mål stort matutsalg fått plass.