Medlemsbesøk : Studio G12

Del : fbtw

Eksklusivitet og egenart er tanken bak Studio G12 som befinner seg i en lomme i andre etasje mellom Eger og Grensen 12  i Oslo sentrum.

Interiøret er sobert og laget av kvalitetsmaterialer, skoene funkler under målrettet belysning, mens det ellers er behagelig opplyst i lokalet. Èn vegg er dekket av en «gullhylle» fyllt med lekre sko. «Sannsynligvis byens beste utvalg av pumps» utbryter daglig leder Emilie Opstad.

DSC_0022 (2)

Lekre sko – kan det være byens beste utvalg av pumps ?

Selv om kundebesøkene spenner fra 16 til 70, er de fleste som handler i skobutikken over tenårene. Dette gjenspeiles i vareutvalget som består av mye «voksne» merker, til både ham og henne. Flere av skoene er eksklusive merkesko man ikke finner så lett ellers, og mange av kundene kommer nettopp på grunn av disse merkene. Emilie viser frem den lille «Shop in shop» som fører både Tod`s og Hogans, sko som trekker mange kunder som er villige til å betale litt ekstra.

DSC_0030 (2)

Emilie viser frem et imponerende utvalg Tod`s

Målrettede kunder

Kunder som setter pris på en handleopplevelse utover bare » å gå og shoppe» vet å se etter butikkene med særpreg, egenart og bra service.

En av kundene som har kommet ens ærend for å prøve noen spesielle sko er Christina Makholm, som er på jakt etter drømmeparet til et bryllup. Hun hadde sett akkurat disse skoene på en bekjent, og spurte hvor de var kjøpt, og dro sporenstreks til Studio G12 etter et par Pura Lopez.

«Er de ikke bare helt rå?!» sier hun mens hun beundrer skoene på føttene. Og det har hun jo helt rett i.

DSC_0041 (2)

Christina Makholm i lekre Pura Lopez