Styret i OHF

Del : fbtw

Styreleder

Christian Hoel

Christian Hoel

Kjededirektør Coop Extra

Tel +47 926 14 666

Christian Hoel er utdannet siviløkonom fra USA med spesialisering innen markedsføring og ledelse. Han har yrkeserfaring som konsulent i Bates Gruppen, marketingsjef i TINE, markedssjef i NetCom, salgsdirektør i Nortura, og kjededirektør i Rimi. Tidligere verv som styreleder i Markedsføringsforeningen i Oslo, styreleder i Norges Markedsføringsforbund, og sittet i juryen i Norsk Designråd. Christians nåværende stilling er Kjededirektør i Coops lavpriskjede Extra.


Nestleder

HeleneProfil

Helene Skjenneberg

Tel: +47 947 85 895

Helene har en master of management grad fra BI med spesialisering innen HR og markedsføring. Hun har tidligere flere års erfaring fra Nordic Choice Hotels og Scandic Hotels i Norge og Danmark.
Helenes nåværende stilling er adm.dir i Leon Scandinavia – en del av Umoe Restauranter AS.


Styremedlem

Svein-Erik-Eidsmo150nr2

Svein Erik Eidsmo

Kjøpmann, REMA 1000 Ryen

Tel: +47 908 65 228

Svein Erik Eidsmo har vært kjøpmann i 15 år. Han driver sin egen REMA 1000, og har sittet i styret i Dagligvaregruppen i 13 år. Svein Erik sitter i OHFs styre i sitt 4 år.


Styremedlem
Glenn Steiner

 

 

 

 

 

Glenn Simon Steiner

Adm. dir. Porsche Senter Asker og Bærum AS

Tel: +47 908 67 642

Glenn Simon Steiner er utdannet diplommarkedsfører fra Markedshøyskolen BI, samt diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har yrkeserfaring som markedssjef hos Ultra, Centra og Jacobs, kjededirektør Ultra, Centra og Jacobs.


Styremedlem

 

Cathrine Lie Strand

Senior partner, Maze Feedback

Tel: + 47 994 83 525

Cathrine har en bachelor i Intn. MF/ledelse og er sertifisert Executive Coach, og TeamCoach.

Cathrine har vært opptatt av forbedring og utvikling av potensialet både hos enkeltindivid og på org.nivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR/drift de siste 25 år for større retailkjeder. Cathrine fasiliteter endringsreiser med kunder, og er glødende opptatt av å bidra til å få frem beste praksis i alle ledd i en organisasjon og holder fokus på lederskap som støtter opp for å få til varige endringer.

Hun har vært partner i Maze Feedback AS siden 2013, og jobbet med store og mellomstore prosjekter for å implementere hverdagstrening. Hun har også eget selskap Potensialbygger der hun tar oppdrag som Business Coach for ledere på alle nivå, er foreleser for forskjellige fagskoler innen handel/retail for faget ledelse/HR, og jobber for øvrig med lederutvikling for næringslivet.

 


Styremedlem

MarianneStørs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marianne Størseth

Tel:  +47 932 33 310

Marianne har salg -og markedsbakgrunn med fokus på merkevarebygging og ledelse. Hun har hatt ulike lederroller i 20 år innenfor salg, merkevarebygging og forhandlinger mot kjedene både innenfor dagligvare, serveringsmarkedet og offentlig sektor. Hun har jobbet de 8 siste årene som daglig leder i Fairtrade Norge som jobber for at handelen, myndigheter, privat og offentlig skal bidra til bærekraftig produksjon av varer som selges i Norge.


 

Styreinstruks for OHF/OHFK
Styrets årsplan 2016-2017 vedtatt 310516