Trygghet er ingen selvfølge

Del : fbtw

Det var frykt for terrorangrep på 17. mai. Politiet var godt forberedt med både synlige tiltak og beredskap på ulike nivåer. Heldigvis ble det en folkefest uten terror. I Handelsstanden koste medlemmer seg med pølser, is, kake og godt drikke mens de hadde orkesterplass til barnetoget med hele 121 skoler representert. Karl Johan Koret underholdt med et utdrag fra sitt store repertoar. Jeg retter en stor takk til alle som har bidratt til å gjøre nasjonaldagen til en minnerik dag som samler oss om det grunnleggende fellesskapet.


Vi har avholdt årsmøter og ønsker Helene Skjenneberg og Marianne Størseth velkommen som nye styremedlemmer i OHF. Styret møtes allerede 31. mai sammen med Servicekontoret for å drøfte strategirevisjonen og de videre planer for foreningen i et marked i sterk utvikling.

Nå går vi inn i en travel periode frem mot sommerferien. Politikerne og embetsverket har et tett program og sender høringer som det er arbeidet med i lang tid. Vi har sendt våre synspunkter på høringen «Om handlingsplan for økt byliv i Oslo sentrum». Senere kommer det også opp forslag til ny parkeringsnorm for biler og sykler. Se mer om planer og høringer på www.ohf.no

Dere kan glede dere til kommende møter. Tema på frokostmøtet 7. juni er tall og trender. Her pleier det å bli fullt hus. Tema på frokostmøtet 13. juni er trygghet. Vi får besøk av byrådsleder Raymond Johansen, byantikvar Janne Wilberg og Osman Ibrahim fra beredskapsetaten. OHF skal orientere om sertifiseringsprogrammet Trygg handel. Trygghet må vi ta på det største alvor.
Kandidatene til Årets butikk er nominert. Nå er det publikum som avgjør hvem som blir vinner. Stem på din favorittkandidat. Vinneren blir kåret av næringsbyråd Geir Lippestad på sommerfesten på Taket av Steen & Strøm tirsdag 20.juni. Festen arrangeres i samarbeid med HSMAI som også kårer årets servicehelter.
Husk å melde dere på arrangementene.

Jeg håper å møte mange av våre medlemmer og samarbeidspartnere på ulike møter frem mot sommeren. Verden er i utvikling og vi må videre!

Hilsen fra Gunnar

Gunnar Larssen
Adm.direktør
Gunnar@ohf.no