Veien videre

Del : fbtw

Kommune- og fylkestingsvalg er avsluttet. Stemmene er opptalt. Noen er skuffet og andre glade for resultatene.

Gunnar LarssenOHF må leve med resultatene, og samarbeide med partier og representanter som er lovlig valgt. Enten vi liker det eller ikke. Men vi kan og skal påvirke og kjempe for de beste løsningene for handel, service og servering. Næringspolitikken vil slå ut for nær 120 000 arbeidsplasser i handelen i Osloregionen.

Samferdsel og skatt har vært viktige og engasjerende saker i valgkampen. Nå er vi inne i en fase hvor løfter i valgkampen skal byttes bort med andre løfter. Det skal forhandles om posisjoner fra ordfører til komitésammensetninger. Det kalles kompromisser. Og løsningene kan være ganske så forskjellig fra det partiene gikk til valg på.

På vår hjemmeside kan dere lese en gratulasjon til våre folkevalgte. Der har vi pekt på noen viktige saker og områder som vil ha vår spesielle oppmerksomhet på veien videre. Ellers går livet sin vante gang. Det er en daglig kamp om å bidra slik at medlemmene kan tilfredsstille forbrukerne, «ballets dronning» og våre egentlige arbeidsgivere.

Vi holder møter og kurs i en rekke temaer innen blant annet HMS, SoMe og netthandel. Sertifiseringsordningen med oblaten «Trygg Handel» er på plass. H&M var først ut og nå følger andre som tar tryggheten på alvor.

Vi arrangerer også noen sosiale treff. Bransjetreff på Ø og oktoberfest hos OHF er noen muligheter. Konferansetilbudene er mange. Kjøpesenterkonferansen, Sentrumskonferansen, Styredagen, Franchisekonferansen og Sikkerhetskonferansen er like om hjørnet. Og det arrangeres markedsdager, moteshow og maraton. Det siste til glede for mange og til stor ulempe for andre.

Jeg ønsker dere alle en god høst på veien videre!

Mvh Gunnar
Gunnar Larssen
Adm.direktør
Gunnar@ohf.no