Velkommen 2312

Del : fbtw

Coop har kjøpt ICA Norge. Ica og Rimi forsvinner fra markedet. Butikkene gjenoppstår som ulike konsepter innen Coop. Noen blir overtatt av Bunnpris og andre av NorgesGruppen. Handelen er i forandring og utvikling. Og alle fortsetter som medlemmer hos OHF. 

Tirsdag 28. april skal vi møte våre medlemmer som eiere på årsmøtene. Da skal vi gjøre opp status og vi skal sammen strake ut kursen fremover. Det gleder vi oss til. Vi skal mingle og vi skal hygge oss med god mat og godt drikke. Jeg håper å møte mange av dere. Husk å melde dere på slik at vi har nok av alt.

Denne uken skal vi for tredje gang kåre Årets butikksjef innen faghandelen. Dette er et fellesprosjekt med Hovedorganisasjonen Virke, Impact, MarkedsInfo og KjedeMagasinet. Det å bli kåret som Norges beste butikksjef innen faghandelen henger høyt. Les mer om kriteriene og vinneren på www.ohf.no

Vi har nå nominert kandidatene til Årets butikk 2015 i Osloregionen. Dette skjer for 25.gang og vi samarbeider med Aftenposten, Nordea, IBA og Oslo kommune. I fjor vant Meny Colloseum. Vinneren kåres av ordfører Fabian Stang 16.juni. For å bli vinner må de nominerte sørge for å få flest stemmer blant kundene.  Bli med og stem frem din kandidat!

Det er travle tider og det er valgår. Dette preger hverdagen. Det er mange politiske innspill og utspill. De som er i posisjon utfordres. Og de som er i opposisjon har ofte gode tanker og løsninger som ikke alltid lar seg gjennomføre innenfor de økonomiske totalrammene.
Vi forbereder Næringslivets valgkampstart som vi skal gjennomføre sammen med NHO og OHIF i Gamle Logen 28.mai. Da skal politikerne i Oslo og Akershus møte til speed-dating og drøftelser om politikk for neste valgperiode. Vi skal utfordre partiene og politikerne på den politikken som tjener våre medlemmers interesser på kort og lang sikt.

Det er sterk befolkningsøkning i Osloregionen. Bare Oslo vokser med et innbyggerantall tilsvarende Molde annet hvert år. Det kommer en busslast med nye innbyggere hver dag. Dette gir mange utfordringer og muligheter. Alle skal ha et sted å bo. De skal ha barnehageplasser og de skal gå på skole. De skal ha arbeid og de skal forflytte seg. Noen blir syke og trenger pleie. Og selvsagt trenger alle varer, tjenester og opplevelser. Vi ser mange muligheter fremover.

Vi deltar i Rusken-aksjoner, politikermøter, arrangerer kurs og møter. Vi satser videre på Trygg handel og trygg by. Det er bare å følge med i nyhetsbrevet og på www.ohf.no slik at dere ikke går glipp av viktige saker som kan bidra til lønnsomhet i en travel hverdag.

Bruk oss. Og anbefal oss. Vi ønsker gjerne 2313, 2314 osv. velkommen til oss.
Vi er bare en telefon eller e-post unna.

Gunnar Larssen
Adm.direktør
Gunnar@ohf.no