Velkommen til juleseminar

Del : fbtw
I samarbeid med Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) inviterer vi til halvdagsseminar og julelunsj, torsdag 11. desember fra kl. 09.00 – 12.30.
Konkurransesituasjonen er svært tilspisset for handelen, spesielt for Oslo og omegn. Det er derfor er ikke alltid like lett å nå frem med sitt budskap. Her vil du få med deg gode tips og nyheter på hvordan du kan plassere markedskronene mer riktig, og nå kunder som er på farta.

PROGRAM:
09-09.45: MEC, Martin Bentzen
Mediebyrået MEC leverer profesjonell rådgivning til norske og internasjonale kunder innenfor områdene; strategisk medieplanlegning, digital kommunikasjon, brand- og målgruppeinnsikt, communications planning, forhandling og -innkjøp, reklameeffekt og responsmodellering. 
Martin Bentzen er administrerende direktør for MEC Norge, vil presentere fire sentrale trender som moderne markedsførere MÅ ta seriøst. Inspirasjon er hentet  fra inn- og utland.
09.45-10.15: Atferdsbasert segmentering og Beacons, Morten Mørken
Boostcom Media er Norges ledende innen direktekommunikasjon til mobile enheter. De står blant annet bak en rekke av kundeklubbene til landets kjøpesentre. Atferdsbasert segmentering, og Beacons for innendørs lokasjonssegmentering, vil kunne bli en del av morgendagens «must-haves» for kundebase-eiere. Morten Mørken, salgssjef i Boostcom Media, vil gi oss et innblikk i selskapets tanker og erfaringer med det nyeste innen mobilkommunikasjon i sitt innlegg.
10.30: Generasjon Y: Digitalt innfødte og MTV generasjonen, ved Geir Sundbye
Bli klokere på det toneangivende forbrukersegmentet Generasjon Y – også kalt Millennials. Med utgangspunkt i en nylig gjennomført norsk forbrukerundersøkelse vil du få konkret kunnskap om Generasjon Ys behov, krav og forventninger til detaljhandelen. Gjennom foredraget vil du få tips og input til strategier, konsepter og tiltak som appellerer til generasjon Y.
Seminaret avluttes med smakfull julelunsj til alle deltakere.
PRIS:
Medlemmer: 400,-
Ikke-medlemmer: 750,-
Prisene er eks mva.
Meld deg på HER.