Velkommen til oss!

Del : fbtw

Det er hyggelig å ønske velkommen. Våre medlemmer er det ekstra hyggelig å ønske velkommen til møter og kurs som kan bidra til verdiskaping gjennom innovative og rasjonelle løsninger. Vi har også fått en del nye medlemmer som ønskes velkommen i OHF-familien.

Konkurransen endrer seg og det gjelder å følge med. Det nytter ikke å ligge på latsiden.
I ukene fremover har vi mange tilbud som vi ønsker velkommen til.

I morgen fredag møtes for første gang Sentrumsgruppen, en utvidelse av Magasingruppen som jevnlig har møttes siden 1970-tallet. Intensjonen er å få til et enda bedre samarbeid, til beste for Oslo sentrum.

Vår kommunikasjonssjef Beathe ønsker velkommen til grunnleggende kurs i hvordan man produserer video med mobilen, for sosiale medier. Topp aktuelt for mange av våre medlemmer. Og gratis for medlemmene i denne omgang. Kurset ble raskt fulltegnet og vi har satt opp nytt for å dekke deler av etterspørselen.

Neste uke ønsker våre unge ledere i Young Retailers velkommen til møte med fokus på bruken av teknologiske nyvinninger som hjelpemidler i kjøpsopplevelsen. Møtet er en del av det store opplegget Oslo Innovation Week som strekker seg over hele uken. Se www.oiw.no.

Sentrumskonferansen på Vulkan

Neste torsdag ønsker vi sammen med Norsk Sentrumsutvikling velkommen til Sentrumskonferansen 2016 som arrangeres på Vulkan arena. Der møtes folk fra hele Norge som er opptatt av byutvikling. Oslos ordfører og byrådsleder møter også. Selv skal jeg sammen med byantikvaren lede en av gruppene som skal på byvandring. Nordic Council of Shopping Centers ønsker onsdag 19. oktober velkommen til Kjøpesenterkonferansen 2016 som arrangeres på Fornebu. Det blir et variert program for kjøpesenterbransjen og stor stemning. OHF deltar selvsagt.

oktober_17

F.v. Jan Hauger og Gunnar Larssen

Rusken har arbeidet for ren by i 40 år. Det markeres med stor fest i Rådhuset hvor ordføreren ønsker velkommen. Jeg har fulgt og støttet Rusken helt fra jeg var styreleder på Vestli i 1976 og er stolt av det arbeidet som utføres daglig for å sikre en ren og trivelig by. Gratulerer Rusken 40 år! Handelsstanden støtter arbeidet også i fortsettelsen.

Jubileumsfeiring

 

Det gjenstår bare detaljer før vi kan ønske velkommen til OHF 175 års jubileum fredag 11.11. fra kl 11. Dere får god mat, godt drikke, bursdagskake, litt faglig påfyll, underholdning og dere møter mange hyggelige kolleger. Påmeldingene strømmer inn og vi har fortsatt plass til noen flere. Vi vil jo ønske flest mulig velkommen til vårt kjære hjem på Karl Johan.Facebookbilde 175 fest dag

Velkommen til en fortsatt aktiv høst!
Gunnar

Gunnar Larssen
Adm.direktør
Gunnar@ohf.no