Young Retailers

Del : fbtw

Young Retailers (YR) er en undergruppe av OHF for unge mellom 18-35 år som jobber/tar utdanning innen varehandelen i Norge. Mer om oss i YR-styret.

Vi arrangerer jevnlige samlinger for å gi unge i varehandelen faglige oppdateringer om aktuelle tema og bedrifter. Vi ønsker å inspirere og motivere til engasjert arbeid i bransjen, i god kombinasjon med et sosialt og nettverksskapende miljø hvor deltakere møter andre med utdanning, jobb og erfaringer innen handelen. På denne måten kan vi dra nytte av hverandre, og skape en kunnskaps- og nettverksbasert arena.

Vi søker nå etter nye styremedlemmer for 2015!
Ønsker du å engasjere deg ved siden av studier eller jobb? Da kan dette være noe for deg! Nå har du mulighet til å bli en del av gjengen vår! Et engasjement i Young Retailers vil lære deg hvordan det er å sitte i et styre, samt hvordan lede, planlegge og gjennomføre arrangementer. Du vil få muligheten til å bygge deg et stort nettverk i ett lærerikt og engasjerende miljø.

Vi har fire ledige styreverv fra april 2015. Du kan søke deg inn som leder eller ordinært styremedlem. Søknadsfrist er 8. februar. Mer informasjon om de ulike stillingene kan du lese her
Rollene vi har per i dag er leder, nestleder, økonomiansvarlig, kommunikasjonsansvarlig, samarbeidsansvarlig og varamedlem. Du kan søke på alle! Send søknad og CV til christine.thoresen@gmail.com .

Se vår aktivitetsplan for 2015

Følg oss på Facebook og Twitter.

Har du spørsmål eller innspill til oss i Young Retailers, ta gjerne kontakt på youngretailers@outlook.com